Sivut

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

27 -vuotias neiti jo

Helmikuun alussa tuli tällekin neidille täyteen omasta mielestäni se maaginen aikuisuuden raja eli 27 vuotta. Jotenkin olen aina ajatellut että kun ikähaitari hypähtää 25 ikävuoden ylitse pitäisi jo olla aikuinen. Noh, nyt täytettiin jo 27 vuotta eikä ainakaan minulla ole vieläkään aikomustakaan olla liian aikuinen. Tokihan sitä sen verran on jo aikuinen että on talo- ja autovelat niskassa ja elämä on erittäin mukavasti raiteillaan huolimatta siitä että rakastan edelleen fraggleja ja muumeja ja nukun nasupossu kainalossa.

Vaikkei syntymäpäivääni juhlittukaan tänä vuonna lainkaan sain silti vanhemmiltani ihanan lahjan, ja parilta kaveriltani myös hieman muistamista, kiitos <3

Rakastuin tähän Iittalan uuteen Tanssi -astiasarjaan ihan täysillä ja päätäpahkaa kun ne ilmestyivät. Ensin kuviointi tuntui hieman ehkä pelottavalta mutta nyt se herättää ainoastaan ihastusta. Sainkin vanhemmiltani kaksi kulhoa ja kaksi teekupposta tästä sarjasta, äitini tekemän kauniin korin jossa oli käytetty vielä kimallelankaa sekä vielä itse toivomani uuden korustelukirjan: Hienoimmat metallilankakorut.


Täydellinen teekupponen <3Sellaista vähän kuulumispainotteista postausta tähän väliin. Muutamat sormukset on kuvaamatta, jotenka niistä on tuloillaan sitten seuraavaksi juttua. Jälleen ollaan muutaman päivän lähempänä talvilomaa, jes !

<3

4 kommenttia:

  1. Onnea 27-vuotiaalle! Muumeja rakastaa kaikki niin minä kuin Keskisen Vesa! =)

    VastaaPoista
  2. Onnea <3
    Ihanat lahjat sait!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !