Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Avainnauhoja keväisissä väreissä

Nyt kun pääsiäinen oli niin sain minäkin hieman levähtää ja olla lomalla parisen päivää, kyllä tekivät vapaat taas hyvää. Pitkääkin pitempi työputki oli juuri ennen pääsiäistä ja kroppa meinasi jo loppua kohden oikeasti sanoa itsensä irti. Selkää särkee välillä tosi hankalasti, alaselkää vieläpä, mutta välillä se helpottaakin. Pitää vain koittaa hierojalla käydä ahkerasti ja yhdellä niksauttajallakin kävin viime viikolla, helpotti kummasti, nyt voi jo hengittääkin paremmin.

Näiden parin päivän vapailla oli tosi kiva käydä kunnolla lenkkeilemässä kun tiet alkavat olla jo mukavasti auki ja asfaltti näkyy. Lenkkeilyn lisäksi vietin mukavaa aikaa korujuttujen parissa ja muutenkin viihdytin itseäni siten että jaksaisin taas töissä viikon verran paahtaa.

Korujuttuja tuli tehtyä aikamoinen pino, oli tilausjuttuja ja sitten myös hieman sellaista uuttakin juttua, mutta niistä myöhemmin. Tällä kertaa kuvituksena toimivat nämä kolme uutta avainnauhaa jotka tekasin, yksi näistä oli tilaustyö.
Sellasta tänne suunnalle, pahoittelut muuten ettei ole juttutahti ollut kovin reipas, yritän kunnostautua sillä saralla taas kun päästään keväisempiin juttuihin !

<3

6 kommenttia:

 1. Kaikki ovat hyperkauniita!
  Mukavaa viikon jatkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle !

   Poista
 2. Suloisia väriyhdistelmiä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, aikamoisia herkkuja kyllä :)

   Poista
 3. Pirteitä ja tyylikkäitä avainkoruja, nams. Violettia ja pinkkiä ei vaan voi vastustaa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näisttä tuli kyllä tosi kivoja, ihanan värisiä :) Kiitos paljon :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !