Sivut

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ihan vain huvikseen

Uudenlaista puuhasteltavaa olen välillä aina yrittänyt keksiä käsilleni, jotain sellaista ihan erilaista piperrystä kuin jos vertaa näiden korujen väkertämiseen. Piirtäminen on erittäin rauhoittavaa ja rentouttavaa, unikin tulee iltaisin paremmin. Välillä tosin tuntuu että aivojen kapasiteetti loppuu kesken kun yrittää keksiä uusia ideoita mitä kynällä voisikaan saada aikaan.

Viimeisimmässä Ihana -lehdessä oli juttua tästä doodlailusta, eli englanniksi doodling. Se on niin kutsuttua puhelinpiirtämistä, piirretään ihan vain mitä sattuu mieleen juolahtamaan. Se voi olla viivoja, ympyröitä, palkkeja, hahmoja, naamoja, erilaisia muotoja yhdistettynä toisiinsa tai ihan vain osioiden värittämistä. Mikä tahansa käy, kunhan huomaat aivojesi rentotuvan.

Kävimme tuossa talvilomani aikaan Oulussa ja pakko oli päästä Sinooperin liikkeeseen ostoksille. Ostoslistalla oli paksumpi kynä piirtämistä varten, piirroslehtiö/kirja jossa ei ole viivoja rasitteena sekä uusia ideoita. Pääsinkin heti kotiin päästyämme kyniä kokeilemaan ja kirjaa suttailemaan. Minulla on käytössä myös Sakura Pigma -kynät.<3

4 kommenttia:

  1. Oletpa taitava! Minun epämääräiset piirtelyni ovat karvapallosia ja pikku-ukkeleita, tämä kokonaisuus on harmoninen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon sinulle :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !