Sivut

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mä näen punaista!

Kirjaimellisti siis, ja siis silloin kun katsahdan kynsiini. Tein talviloman loppupuolella uudet kynnet jotta oli taas hyvä palata töihin eikä pääse kynnet katkeilemaan. Geelaushommiin siis pääsin ja kynsistä tuli aika kivat.

Käytin kynsissä SensatioNailsin geelilakkoja, jälleen kerran, ja sutaisin kynsien päihin hieman Sina -merkkistä punaista glitteriä. Ehkä nämä on hieman jouluiset mutta kyllä kait punaiset kynnet voi olla muunakin aikana. Meneehän nämä nyt taas muutaman viikon. Nyt nämä ovat olleetkin varmaan aikalailla kaksi viikkoa ja hyvin pysyy.


Tällä hetkellä kun tätä juttua kirjoitan niin olen jo putsaillut kynsistä punaiset geelit pois ja korvasin hätätilanteessa lakkaukset ihan normilakoilla. En millään enää illalla jaksanut alkaa puunaamaan uusia geelejä joten yritetään pärjätä näillä normaaleilla kynsilakoilla tänään, ja toivottavasti huomennakin.

Töissä on vilkasta tällä hetkellä kun on paljon kampanjoita meneillään ja yritän omalta osaltani saada kampanjan sujumaan toivotulla tavalla ja se vie huomattavasti enemmän energiaa kuin muulloin. Ulkosallakin näyttää melkoisen harmaalta jotenka ei kauheasti harmita lähteä töihin, toivotaan että viikonlopuksi osuisi kivat ilmat kun saan olla koko viikonlopun vapailla.

Sunnuntaiksi suunnittelimme pienimuotoista shoppailureissua tuohon Oulun Ideaparkkiin, ei olla vielä ehditty siellä piipahtamaan joten nyt on jo korkea aika sekin kokea.

Mukavaa loppuviikkoa muruset !

<3

1 kommentti:

  1. No, kivat ne olisi olleet<3
    Mukavaa loppuviikkoa sinullekin:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !