Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Uutta pukkaa vauhdilla

Kevään ensimerkit saavat ihmeitä aikaan niin omassa mielessä kuin myös harrastuksien parissa. Huomaan olevani hyvinkin paljon pirteämpi ja lähden iloisemmalla mielellä jopa lenkillekin. Samalla kun auringonsäteet lämmittävät kivasti mieltä ja sulattavat lumet pois niin samalla sulaa oma mielikin talven jäljiltä ja puhkeaa kukkaan. Koruharrastelutkin ovat välillä täydessä vauhdissa ja tuntuu jopa olevan mielenpäällä jatkuvasti.

Nytkin sain muutamat avainnauhat tehtyä ja samaan syssyyn väkersin uudenmallisen kaulakorunkin. Aika hauska tuli kyllä vaikka itse sanonkin, toki ensimmäinen kappale lähtikin jo äitini mukaan... Tässä käytin huovutettuja villapalleroita joita olen ostanut valmiina askarteluputiikki Charlotasta. Heillä onkin ollut todella kivat valikoimat, suosittelen tutustumaan. Kaulakorussa on vain yksinkertainen koruvaijeri joka on pyöritettävällä lukolla kiinni, sekä näitä huopapalleroisia linkitettynä rivissä.

Tämä kuvattu yksilö oli toinen tekemäni, ensimmäisessä kappaleessa käytin väreinä oranssia ja tumman keltaista.
<3

8 kommenttia:

 1. Jopa onkin kiva idea! Mulla on noita vaijereita jossain ja palleroita olen itse huovuttanut...josko voisin kokeilla vastaavaa:)
  Aurinkoista loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuinka yksinkertainen, miksen ole aiemmin tällä tyylillä tehnyt :D Kokeileppas itsekin !

   Poista
 2. Voi ihastus, kivan mallin olet keksinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syntyi kyllä aivan olosuhteiden pakosta, minulla oli epäsosiaalinen olo ja T:llä kaveri kylässä, jouduin siis pakosta olemaan työpöydän ääressä :D

   Poista
 3. Onpas hauska koru!

  VastaaPoista
 4. Eikä, apua miten suloinen kaulakoru! ♥

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !