Sivut

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesänkynnyksellä jo

Niin se vain alkoi täällä pohjoisemmassakin puut vihertää ja nurmikko kasvamaan. Vielä viikko sitten tuntui että saapa nähdä, tuleeko meille kesä ikinä, kylmä tuuli ja vesisade on pitänyt huolen siitä ettei ainakaan kesälomaafiilis ole vielä katossa. Kesälomalle pitäisi parin viikon päästä marssia, toivon todella että tulisi edes vähän lämmintä tännekin ja saisin aurinkoa ottaa, tällä  hetkellä tosin täällä tepastelen vielä villasukat jalassa ja fleecetakki päällä. Juuri tälläkin hetkellä vettä tulee kuin aisaa ja aionkin viettää täysin sisäpäivän, koruillen ja villasukkia lisäten...

Meillä neiti on ainakin ottanut kesän jo vastaan, tämä karvakorva nauttii kyllä ulkona olemisesta ja ravaakin siellä jatkuvasti jonkin pallon, tikun tai hajun perässä. Nyt sentään jo uskaltaa vähän palloakin heitellä, vielä pari viikkoa sitten tilanne oli toinen. Neitokainen satutti toisen etujalkansa pihalla temmeltäessä ja sitä ollaan nyt paranneltu jo toista viikkoa. Ilmeisesti oli vain pieni venähdys onneksi kun ei lääkäriinkään tarvinnut lähteä. Pari päivää nilkutti mutta ei muuten aristellut jalkaansa eikä edes ilmoittanut kivusta jotenka ei huolta.

Itselläni oli vain jatkuva huoli ja paha mieli toisen puolesta kun ei voinut oikein mitenkään auttaa ja helpottaa toisen oloa. Onneksi kaikki kääntyi paremmin päin ja nyt saa toinen taas leikkiä ja temmeltää ulkona minkä kerkiää. Ehkä minä vieläkin hieman varovaisesti yritän olla, en juoksuta tai käytä kovin pitkää lenkkiä että jalka varmasti paranee hyvin eikä tule jälkioireita.<3

3 kommenttia:

 1. Söpö karvakorva<3
  Meidän Upilla oli jo yksi punkki silmäkulmassa. Ärsyttäviä otuksia ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkit ovat kyllä yksi riesa, hyi että. Meillä ei ole ollut yhtenäkään vuonna punkkeja kun ollaan käytetty apteekista hommattua "lääkepantaa", pitänyt siis punkit hyvin loitolla :)

   Poista
 2. Aaw, aivan äärettömän soma koira! ♥
  Toivottavasti jalka paranee :)

  Meidän kaksi nuorinta koiraa näyttävät tuolta nyt melkein joka päivä, kun niillä tulee turkkiensa kanssa ihan lämmin pihallakin ollessaan ja kielet senkuin roikkuvat. Vanhin koira sen sijaan on hieman erilainen, se makaa vaikka saunassa tyytyväisenä.. :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !