Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kieputtelua

Olen yrittänyt hieman harjoitella tätä kieputtelua, joskin tähän puuhaan tarvitsee paljon vielä harjoitusta vaikkakin ihan nättejä sain kyllä tehtyä muutaman kaulakorun muodossa. Ihan yksinkertaisella tyylillä olen aloittanut ettei mene heti hermot..

Tässä kaulakorussa olen käyttänyt turkooseja ab -pinnoitettuja fasettilasihelmiä, sekä artistic wire koossa 1.02mm sekä 0.51mm. Yksinkertaista ja kaunista, ei tarvita paljoa jotta tulee nättiä. Tämän korun lahjoitin äidilleni kun hänellä nyt sattuu olemaan turkoosikausi meneillään :D Vähän niinkuin testiin meni tämä ensimmäinen koru.

Kuvan nappasin puhelimella joten siksi on vähän tummempi tuolta reunoilta, en sitten millään jaksanut kaivaa järkkäriä esiin. Puhelimella tulee kyllä hyviä kuvia mutta jos tahtoisin sellaisia oikeasti kauniita ja hyviä yksityiskohtaisia kuvia niin silloin täytyisi kyllä kaivaa valokuvauskoppi ja järkkäri esiin. Noh mutta nätti se on tämäkin, itse en vain ole tyytyväinen mutta menkööt. Kyllä tässä kuvassa kuitenkin tulee esiin juurikin tuo oikea sävy tuossa turkoosissa että ei sinänsä huono otos ollenkaan.


Vielä pari viikkoa niin pääsen kesälomalle ! Kolme viikkoa saan sitten pötkötellä kotosalla, ihanaa :) Tänä vuonna pidän kesälomani hieman osissa, eli se yksi viikko on sitten elokuun lopulla. Vaikka toisaalta olisin halunnut pitää lomani putkeen mutta kyllä se sitten lämmittää mieltä kun saa hypätä työputkesta hetkeksi pois syksymmälläkin. Sain myös juhannusviikolta pari lomapäivää siirrettyä syyskuun loppuun kun ollaan taas maman kanssa menossa Helsinkiin käsityömessuille ;) Kiva syksy siis tulossa, mutta hoidetaan nyt ensin tämä kesäloman eka pätkä tästä pois jaloista ;)

<3

8 kommenttia:

 1. *huokailee* nää siun kieputuskorut on kyllä tosi hienoja :)

  VastaaPoista
 2. No tuohan näyttää vallan hauskalta kiemuralta! Ja mukavaa, rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska se oli tehdäkin, pitänee tehdä lisää ;)

   Poista
 3. Kivan näköinen kieppikoru<3

  VastaaPoista
 4. Ihana ja jotenkin niin herkkä koru:)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !