Sivut

lauantai 16. toukokuuta 2015

Korviksia uudella tyylillä

Jo jonkin aikaa olen mietiskellyt tämän tyylisten korvakorujen tekoa, se on vain jotenkin jäänyt aina toteuttamatta. Nyt sitten päätin kokeilla ja ihan kivastihan se onnistui, täytyi vain löytää tarpeeksi pieniä helmiä jotta homma onnistui. Pikkusen mallia kyyläsin Sata ja yksi käsityötä -blogista, hänellä ne korvakorut olivat niin mielettömän kauniita.

Vaaleansiniset versiot olivat ensimmäiset kyhäelmät ja hyvin onnistui vaikka hermot meinasit palaa jo heti alkuunsa. Lanka ei halunnut taittua yhtään siihen suuntaan kuin olisin halunnut ja se loppui vielä keskenkin vaikka yritin muka ottaa lankaan varaakin :D Ja näissä käytin tuollaisia oikeita HelmiQ:sta tilattuja pyöreitä korvisaihioita jotka sitten vielä taitoin auki. Helmet olivat myös HelmiQ:sta tilattuja.


Toisissa taas käytin itse taiteiltuja niin sanottuja pohjia tai miksikä näitä nyt sitten kutsutaankaan. Tykkäsin itse ehkä enemmän näistä alemmista hempeän vaaleanpunaisen sävyisistä. Helminä oli helmiäislasihelmiä sekä siemenhelmiä, olivat juuri soppeleita tällaiseen työhön kun tarvitsi pieniä yksilöitä.

Molemmissa käytin kieputtelulankana Artistic wirea koossa 0.51mm, ja vaaleanpunaisissa artistic wirea oli myös tuo pohjakoukero koossa 1.02mm.


Aivan hauskaa puuhaa oli, mitähän sitä seuraavaksi kehittelisi... Työputki painaa päälle, kaksi jo 8 päivän työputkesta selätetty, huhhuh...

Mukavaa viikonloppua muruset <3

2 kommenttia:

  1. Nämä onkin mukavan näköisiä, kesäkorviksia<3

    VastaaPoista
  2. Kivat korvisparit:-)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !