Sivut

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Lahjontaa

Suunniteltiin äitini kanssa yhdelle yhteiselle tutullemme syntymäpäivälahja hänen täyttäessä 60 vuotta. Kauan aikaa mietimme että mikä väri olisi hänelle se oikea ja päädyimme turkoosin ja vihertävän yhdistelmään. Hänellä on jo ennestään paljon minun tekemiäni koruja ja nyt hän saa vielä kaksi uutta kokoelmiinsa, toivotaan että ovat mieluiset. Ensin oli tarkoitus käyttää lasihelmiä mutta sitten bongasin tuolta "karkkipurnukastani" nämä aivan valloittavan ihanaiset jaspikset joissa oli juurikin sopiva värimaailma eikä yksikään helmi ole samannäköinen.

Settiin kuuluu kaulakoru ja sormus. Sormukseen sain ujutettua samanlaisen helmen kuin kaulakorussa olevat ja olin erittäin tyytyväinen settiin kokonaisuutena. Jotenkin tässä mätsäs kaikki ja kaulakorustakin tuli jotenkin harmoninen kokonaisuus, eikä mikään pomppaa erityisesti silmään.

Kaunis, vaikka itse sanonkin ;)
Näiden kuvien lisäksi haluan toivottaa jokaiselle oikein ihanaa keskikesän aikaa ja muistakaa nauttia toistenne seurasta. Täällä juhannusta ollaan vietelty ihan vain kotosalla ollen ja rentoutuen. T on töissä koko juhannuksen ajan joten yksikseen ollaan elukoiden kanssa oltu tämäkin päivä ja kuunneltu kuinka naapureilla on hauskaa :D

<3

7 kommenttia:

 1. Oijoi onpas kaunis setti! Minkä paksuiseen lankaan kieputtelet nuo sormukset? Entä tuo kaulakorun koukero?
  Ihanat♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eija :) Sormuksen olen tehnyt 1.02mm artistic wiresta ja kiven kieputtelin siihen kiinni 0.51mm. Kaulakoruun samaten, pohja 1.02mm ja kieputtelut 0.51mm. Olen huomannut että nämä kaksi vahvuutta ovat juurikin soppeleita tällaisten korujen tekoon ainakin tällä hetkellä, taipuvat minun sormissani hyvin. Kerran kokeilin 0.64mm mutta se oli auttamatta ihan liian vahvaa kieputteluun :)

   Poista
  2. Kiitti vinkeistä :)

   Poista
 2. Oi mitkä ihanuudet <3 Jaspikset käy hienosti tuohon settiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eila, minustakin nämä kivet olivat erittäin ihania juurikin tähän koruun :)

   Poista
 3. Tämäkin on niin kaunis, varmasti lahjan saajalle mieluinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli lahjan saaja ollutkin tyytyväinen :) Ja kiitos :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !