Sivut

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lahjaboksi

Kokeilin korttien lisäksi myös lahjaboksien tekoa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy tuollainen pillow box, eli molemmista päistä saa auki ja on tuollainen pulleahko. Katsoin youtubesta useamman kerran videoita ja vihdoin oli pakko kokeilla. Tässä vaiheessa mulla ei vielä ollut paperileikkuria joten ainakin tämän boksin tekeminen vei aikaa. Jouduin mittanauhalla mittomaan kaikki ihan millilleen ja sitten hoksasin etten omista edes viivotinta, oli aika hankalaa... Nätti tuosta tuli silti ja lahjaksihan se hetimiten menikin :)

Käytin hieman paksumpaa kartonkia jotta sain boksista tukevan. Koristeluissa on käytetty kiiltävää paperia, ruskeaa nauhaa sekä tuollaista tagi -tyyppistä kakkupaperia joka on kuin kortti. Yksinkertainen ja kaunis.


Tässä alemmassa kuvassa olen kokeillut ensimmäisen kerran ostamaani Big Shot Plus -kuvioleikkuria. Paperi jota käytin on aikalailla ohutta joten olisi kaivannut joko paksumpaa paperia tai sitten toisen paperi päälle antamaan tukea. Tämä nyt oli tällainen ensimmäinen koevedos kun halusin päästä heti testaamaan laitetta. Kukka ja perhonen on myös stanssattu Big Shotilla.


Vielä tämän viikon kun jaksan niin perjantaina koittaa viikon loma ! Yksi viikko on vielä pitämättä kesälomaa ja kyllä sitä on odotettukin kuin kuuta nousevaa... Oma kesälomani meni ihan plörinäksi huonojen ilmojen vuoksi ja minusta onkin tuntunut todella väsyneeltä olla töissä. Mielenkiintoa ei juurikaan ole ollut ja kuitenkin kiire on ollut melkoinen, ei kovin hyvä yhdistelmä :D Noh, josko tuo yksi viikko antaisi hieman lisäenergiaa jaksaa taas painaa duunia. Syyskuun keskivaiheilla on tuloillaan vielä sitten hieman helpotusta työkiireisiin nimittäin Helsingin suuret käsityömessut ! Ah, en malta odottaa <3

<3

4 kommenttia:

 1. Ensimmäisen kuvan rasia on kaunis! On toinenkin, mutta eka natsaa enemmän omaan makuuni. :) Onko sinulla ohjetta noihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Miina :) Voisin laittaa ohjetta ainakin tuohon ensimmäiseen rasiaan vaikkapa seuraavaan postaukseen, voisin ihan linkittää vaikka sen youtube videonkin, se oli kyllä niin kiva ja todella helppo :)

   Poista
 2. Kauniita molemmat, mutta miekin tykästyin enemmän tuohon ekaan, koska se sopii hyvin erilaisille koruille :) ohje olisi tosiaan mukava saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkäsin enemmän juurikin tuosta ensimmäisestä ;) Häätynee kirjoitella jonkinnäköistä ohjeen tynkää seuraavaan postaukseen :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !