Sivut

tiistai 29. syyskuuta 2015

Jos jonkinmoista juhlan aihetta

Taas huomaan tässä vaiheessa syksyä että loppuvuodeksi on jos jonkinmoista juhlanaihetta, on halloweenia, isänpäivää, muutamatkin synttärit lähipiirissä ja tietysti se joulu, jotenka kortti-ideoita on pää ihan tupaten täynnä. Joulukortteja on tullutkin tehtyä melkoinen kourallinen, vaikkakaan vielä ei ehkä ole ihan sen aika, olenpahan ainakin ajoissa! Eilen väkersin myös yhden isänpäiväksi sopivan kortin, kyllä tämä kortteilu on vain hauskaa puuhaa.

Halloweenia meillä ei juhlita, en pidä siitä sen vuoksi että on pimeää aikaa ja mua pelottaa kun ovikello alkaa yhtäkkiä soimaan ja ipanat kerjäävät herkkuja :D Meillä on ovi melkeimpä aina lukossa ja en koskaan avaa ovea jos olen yksin enkä tiedä kuka siellä on... Tiedän... Olen kummallinen :D Mutta niin, sen vuoksi en siitä pidä enkä ole ajatellut tehdä mitään halloween -korttejakaan mikäli joku ei niitä erikseen pyydä.

Tämän postauksen kuvituksena toimii vastatehdyn onnittelukortin kuvat, tämähän sopisi juurikin vaikkapa isälle tai papalle lahjaksi ;)<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !