Sivut

perjantai 9. lokakuuta 2015

Jouluista puuhastelua

Joulukortteja on pikkuhiljaa alkanut syntymään ja pää on täynnä kaikenlaisia ideoita. Pidän itse eniten pelkistetyistä korteista ja näissähän sitä riittää. Käytin näihin erilaisia kuviopapereita, punaista, vihreää sekä sinistä ja tietysti näiden yhdistelmiä sopivassa suhteessa. Koristeina on glitteripaperista stanssattuja joulupukki/reki -yhdistelmiä, koristenauhaa, puuvillanarua sekä kohokuvioitua paperia, simppeliä ;)Näissä allaolevissa korteissa olen käyttänyt korttipohjina ekokartonkia, se on niin kauniin väristä. Tonttu on väritetty Derwentin Inktense puuväreillä. Kukkaset ovat ääriviivatarroja jotka liimasin kauniille helmiäispaperille ja leikkarin ääriviivoja pitkin irti, tämän jälkeen sommittelin ne näteiksi rykelmiksi ja tadaa jouluiset kortit ovat valmiita. Jouluiset toivotukset leimojen muodoissa ovat viimeisimmän Cardmaking & Papercraft -askartelulehden kylkiäisenä tulleita, samoin kuin myös korteissa käytetyt kuviopaperit.<3

7 kommenttia:

 1. Anonyymi9/10/15

  Cavan blogista eksyin tänne ja pitää nyt noista ylimmistä korteista kysyä. Eli muistatko mistä oot noita papereita ostanu? Ja sitten mitä tarkottaa stanssattu? Onko tuo reki ja poro juttu ostettu mistä? Se on vissiin joku muotti? :) Kauhiasti kysymyksiä, mutta itellä vielä harkinnassa teenkö joulukortit ite tänä vuonna ja nuo näyttää tarpeeksi yksinkertasilta myös omaan makuun ja osais ehkä tehdäkkin. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja kiitos kommentistasi :) Kiva että olet löytänyt itsesi blogiini, toivottavasti tulet toistekin.

   Nuo ylimmissä korteissa käytetyt pohjapaperit olen ostanut Suomalaisesta kirjakaupasta alennuksesta. Paperit olivat sellaisessa isommassa paperikossa, eli sellaisessa missä on paljon erisävyisiä papereita mutta samaa tyyliä. Oli viimeinen lajissaan silloin ja varmaan poistotuote :/ Mutta tuollaiseen korttiinhan voi käyttää myös jotain muuta lumihiutalepaperia/kartonkia, esim. sinooperista olen ostanut kaunista ja kärkkäiseltä jos sellainen sattuu olemaan lähellä :)

   Stanssaaminen tarkoittaa sitä että tehdään tietynlainen kuvio käyttämällä sellaista metallista"muottia" joka vedetään läpi stanssauslaitteesta esim Big Shot. Kannattaa vaikka googlettaa niin helpommin ymmärtää :) Ja tosiaan tuo reki/poro -yhdistelmä on stanssi ja taisi olla joycraftsin tekemä.

   Yksinkertaisia joulukortteja pystyy helposti tekemään kun ostaa vaikkapa valkoisia korttipohjia, jotain kivaa lumihiutalepaperia tai muuta kivaa, jotain irtokuvioita(puisia, glitterisiä yms, saa vaikkapa Suomalaisesta), hopeatussi ja puuvillanarua. Näillä pääsee jo pitkälle. Myös liimaa tai kakspuoliteippiä on hyvä olla, kuviosakset ja mielikuvitusta :)

   Toivottavasti näistä oli sinulle apua <3

   Poista
  2. Anonyymi10/10/15

   Oli kyllä, kiitos! :) Pitääpä alkaa tutkimaan kauppoja ja nettikauppoja. Tuota ylintä paperia nopealla googlauksella löyty vielä suomalaisesta kirjakaupasta ja kärkkäinen täältä löytyy myös. :) Blogi meni kirjanmerkkeihin, että enköhän eksy uudestaanki!

   -M-

   Poista
 2. Kauniita kortteja sulla, taas. :) Ite tykkään eniten ehkä tosta tonttu-kortista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle :) Minäkin tykkäsin tonttukortista, ehkä juuri sen vuoksi että olen värittänyt sen itse ;)

   Poista
 3. Niin kaunista jälkeä taasen sulla. Ihanimmat on siniset ja sitten punaiset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti :) Sinisensävyiset ovat olleet kyllä muidenkin suosiossa :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !