Sivut

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Tähtikranssi

Näin jossain kuvan kuinka joku oli tehnyt tämän tyyppisen joulukortin ja oli pakko kokeilla itsekin, tietysti omalla tyylilläni ettei apinoida ketään liikaa. Tämä kortti oli tällainen ensimmäinen prototyyppi ja kokeilu, omaan silmääni tähdet sojottavat liikaa miten sattuu eivätkä ole täydellisen harmonisesti ympyrässä... Tämäkös minua ottaakin hermoon :D

Valkoinen taitettava korttipohja johon leikkasin kuviosaksilla kaunista tumman sinistä/harmaata kuviopaperia. Tähdet on leikattu kuviolävistäjällä napsuttelemalla, toiset on hopeisen glitterimäistä ja toiset ovat juuttikankaisesta paperista leikattua, pintakin on ihanan juuttikangasmaista. Hyvää joulua -toivotukset ovat ääriviivatarraa.

Yksinkertaista ja kaunista, vaikkakin omaa silmää häiritsee tähtien väärä asento :D


<3

4 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Voikohan olla, että olet inspiroitunut minun kortistani? :) Ihanaa jos olet, on ihanaa kun joku inspiroituu tekeleistäni. Ja eihän tuo tähtikranssi-idea minun olekaan, vaan pinterestin ihmeellinen maailma on inspiroinut mua :D näin ne ideat vaan kiertää ja jalostuu, ja niinhän niiden pitääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoo, niinhän se olikin että sun blogistahan mie taisin tällaisen kortin pongata :) todella kiva idea kyllä, ja sulla onkin todella inspiroiva blogi <3 kiva että jätit kommentin!

   Poista
 2. Oikein onnistunut kortti ja ei yhtään häiritse taiteilijan vapaus sekoittaa tähtikarttaa<3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !