Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2015

Vanulapuista askartelua

Näin jossain blogissa jokin aika sitten vanulapuista tehdyn kranssin ja ihastuin ikihyväksi, myös työkaverilta kuultu vinkkaus vauhditti haluani kokeilla myös omaa onneani kranssin teossa. Jotenka ei muutakuin kaupasta mukaan K-menu vanulappuja ja hommiin. Huomasin että ainaki cittarista ostaessa K-menu vanulaput olivat halvimpia ja niitä myytiin kolmen pötkön pussukoissa että siittä riittää jo kahteen 30cm kranssiin.

Ilman haavereita ei tämäkään askartelu onnistunut, poltin kuumaliimalla kaksi sormeani, peukalon aika pahastikin. Peukalon palovammaa sai hoidella kuntoon melkein kaksi viikkoa, sen verran nätisti se kuumaliima nasahti ihoon kiinni. Jotenka varoituksen sana jokaiselle, laittakaan hanskat käteen tai edes kumihanskat ettei tule palovammoja!

Tässä on siis käytetty:
- Styrox -aihio 30cm
- K-menu vanulappuja n. 150kpl
- Kuumaliimaa
- Koristeita esim. hopeanauhaa
<3

4 kommenttia:

 1. Kaunista<3
  Olen aikeissa tehdä kranssin suodatinpusseista, tämä on uusi tuttavuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin olen tehnyt muutaman kranssin suodatinpusseista, tuli aivan nättejä :) Kannattaa kokeilla.

   Poista
 2. Vanulappukranssi näyttää pumpulisen pehmeältä ja kauniilta. Itse väsäsin kranssin kahvinsuodatinpusseista, nätti siitäkin tuli:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanulapuista tuli mielestäni ehkä hieman jopa kivempi kuin suodatinpusseista mutta tämähän on ihan makuasia eli eikun kokeilemaan vain, hauskaa puuhastelua ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !