Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Ystävänpäivä lähestyy

Tahattomasti vietetty joulutauko blogimaailmasta venähti näköjään melkoisen pitkäksi, ei oikeasti ollut tarkoitus mutta näin nyt kävi. Jotenkin joulun aikaan ja tammikuun alunkin jälkeen tuntui takkuavan kaikenlainen kirjoittelu, askartelu ja väkertäminen, silloin ei kyllä voi itseään siihen pakottaakaan. Nyt kun ystävänpäivä on lähestymässä kovaa vauhtia niin alkaa tähänkin neitiin tulla vauhtia lisää, ja välillä auringon hypähtäessä esiin tunnen itseni jopa energiseksi.

Töissä on ollut ensin joulukiireet, sitten uudenvuoden vastaanotto ja nyt sitten tammikuun alennusmyynnit ja melkoinen touhotus niin johan sitä väsyy kovempikin jätkä. Energiaa alkaa olemaan jo ihan erilailla kun huomaa tosiaan auringon pilkahtelevan välillä esiin ja aamulla kun herää niin ei olekaan ihan säkkipimeää, ihanaa :)

Tässä ollaan nyt jo toista jos ei kolmattakin viikkoa podettu selkäsärkyä iskiassäryn muodossa, lääkärillä en vielä ole käynyt mutta hieronnassa ja OMT fysioterapiassa kylläkin ja hieman on jo alkanut helpottamaan. Nyt oli vain pakko jo tilata lääkäriin aika ja käydä näyttäytymässä josko heillä olisi uusia kikkoja tämän peittoamiseksi. Niksauttelut ja naksauttelut venyttelyiden kera ovat jo huomattavasti helpottaneet, vielä en kuitenkaan voi sanoa olevani aivan täysin työkykyinen. Pari päivää tässä olen nyt OMT:n jälkeen ollut vapailla ja helpottaa jo, mutta katsotaan nyt miten tämä lähtee tästä kulkemaan. Onneksi luojan kiitos minulla on erittäin harvoin selkä tässä jamassa, ja kyllä tämä tästäkin vielä oikenee, oikeilla välineillä ja keinoilla.

Muutoin kuulumiset ovat aikalailla työpainotteisia, ja kun en töissä ole niin yritän rentoutua ja antaa aikaa itselleni lenkkeillen, herkutellen, leipoen ja askarrellen. Huomaa selvästi että on kevään merkkejä mielessäkin kun rahaa menee enemmän kuin pariin kuukauteen yhteensä kun kaikkea uutta ja kivaa pitäisi saada, ainakin askartelurintamalla :DD

Alhaalla onkin kuvat uusimmasta kortista jonka tein yhteen facebookin askarteluhaasteeseen. Itse valitsin teemaksi ystävänpäivä, vaaleanpunainen/pinkki sekä käytössä vain kolme väriä. Onnistuin omasta mielestäni ihan kivasti, minä kun en muutoinkaan tykkää tehdä kovin rönsyileviä ja täyteläisiä kortteja. Yksinkertaisuus on enemmän sitä minua.

Kortissa olen käyttänyt ihan vain paria erilaista leimasinta, perhoset on stanssattu ja sitten laitoin vielä kivan satiinirusetin sydämen päälle korostusta tuomaan.Sellaista tänne, näin tammikuiseen loppuviikkoon :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !