Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Kukkaleimasin

Löysin askartelukirppikseltä tämän todella kauniin impression obsessionin kukkaleimasimen ja se oli saatava, näin heti sieluni silmin minkälaisen kortin teen. Ensin aioin tehdä vain mustavalkean kukan, mutta sitten hoksasinkin että kokeilenpa värittää kukkaa ihan kevyesti puuväreillä ja se toikin kukkaan kivasti eloa ja elävyyttä. Satiininauhasta tein vielä rusetin kukan varteen ja se oli siinä.Ja viimosessa kuvassa onkin nyt kaikki kortit esillä mitä olen tehnyt. Vielä pitäisi joitain tehdä, sellaisia mitkä menevät ystäville postin mukana ja joita he eivät pääse vahingossakaan näkemään etukäteen ;) Katsotaan saanko aikaiseksi tehdä, ja riittääkö aika ! Viikonloppu olisi vapaa että eiköhän nyt jotain kuitenkin.

<3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eila, minäkin tykkäsin siitä ehkä eniten, oli niin symppis <3

   Poista
 2. Kivoja on kyllä kaikki. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, ja kiva kun tulit vierailulle :) Täytyypäs käväistä kurkkaamassa millainen aurinko se siellä kujalla kellistelee :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !