Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tilauksesta kortti

Työkaverille tilattiin syntymäpäiväkortti hänen täyttäessään 50 -vuotta. Olen ihastellut Instagramin puolella useampaan otteeseen tämän tyylisiä yksinkertaisia kortteja joihin ei tarvitse montaa elementtiä kun paketti on kasassa, ja todella pienellä vaivalla. Halusin kokeilla tyyliä ja kaivoin siis hempeitä sävyjä papereista esiin sekä myös kuumaliimapistoolin.

Kortissa käytetyt kukkaset olen tilannut ebaystä, oli ihan sika halpoja, olikohan se koko satsi 140kpl kokonaista 3e... Eli kukkasista lähti tämä idea käyntiin ja loput vain tulivat matkaan. Sisalkuitua oli myös kaappiin ilmestynyt niin lisäsin sitä vielä pohjalle jottei tulisi liian perus, aina pitää olla 'sitä jotain' matkassa.

Kortti pohja on Suomalaisesta kirjakaupasta ihan sellaisia neliön muotoisia basic -pohjia. Nykyään muuten Suomalaisesta saa vaikka ja mitä tarpeellista, myös kortteiluun, käykäähän kurkkaamassa! Itse olen heiltä ostanut jo vaikka mitä kun eihän täällä meidän perukoilla ole mitään askarteluputiikkeja vaan kaikki pitäisi aina tilata netistä... Joskus on vain niin kiva päästä hypistelemään tuotteita, vaikkakin valikoima olisi todella rajoitettu. Ainakin meidän Suomalaisesta saa todella hyvää palvelua, tänäänkin useampi tovi jutusteltiin myyjän kanssa kun kyselin kuuluuko jotain tiettyä korttipohjaa heidän valikoimiinsa, ja varaston kauttahan niitä löytyikin sitten ;)

Erittäin ihanaa palvelua, kiitos heille <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !