Sivut

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Hääkortti

Hieman toisenlainen hääkortti, simppelillä tyylillä tokkiinsa jälleen. Tässä kortissa käytetty jo tutuksi tullutta neliönmallista peruskorttipohjaa sekä koristepapereita. Hääparikuva on leima, jonka olen leimannut ensin vesiväripaperille ja värittänyt sitä hieman zigeillä. Ruusut ovat paperiruusuja jotka liimasin pohjaan kiinni kuumaliimalla että pysyvätpähän ainakin. Rusetti on taiteiltu itse uuden rusetintekovideon pohjalta.

Paljoa muuta tämä kortti ei kaivannutkaan, simppeliä ja yksinkertaista ja sillä pääsee todella pitkälle. Olin itse todella tyytyväinen tähän korttiin, tykkäsin ja menin ehkä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja käytin turkoosia ja sinistä väriä.

Tämän kortin laitoin korttivalikoimaani odottelemaan sopivaa potentiaalista asiakasta.


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja rauhallinen Juhannus, meillä ainakin on ollut todella työntäyteinen keskikesän aika. Terassille olemme rakentaneet katoksen johon tulee katoksi valokatetta ja saadaan sinne alle sitten laitettua kunnon grillauspaikka. Katoksesta tulikin tosi kiva, tänään ollaan maalailtu sitä jotta saadaan siitä kaunis valkoinen. Pikkuhiljaa hyvä tulee, toivotaan että ilmat suosii vielä muutaman päivän niin saadaan tehtyä myös terassille kiva aitaus kiertämään koko terassia sekä katosta. Yritän laitella kuvia projektista sitten kun valmistuu paremmin.

Vielä muutama päivä olisi kesälomaa jäljellä, keskiviikkona pitäisi suunnata taas töihin. Loppuloman pidänkin sitten kuukauden päästä elokuun alkupuolelta alkaen ja saan kolme viikkoa nauttia rauhasta, toivottavasti ;) Mukavaa viikonloppua murut!

<3

4 kommenttia:

 1. Upea hääkortti.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, täytyypäs käydä kurkkaamassa ;)

   Poista
 2. Kaunis hääkortti. Nuo värit sopivat hyvin yhteen. Kiva toi kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva juttu että tulit kommentoimaan :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !