Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2016

Kevään valmistujaisiin

Valmistujaiskortti, joka tuli hetimiten tarpeeseen. Tämä meni heti työkaverilleni joka tarvitsi pikaisesti kortin. Oli ollut kuulemma oikein tykätty, hyvä niin :)

Kortissa on käytetty neliönmallista korttipohjaa jonka olen ostanut Suomalaisesta Kirjakaupasta. Korttipohjaan sommittelin kaunista koristepaperia joka sekin on ostettu kyseistä kaupasta, taisi olla sellainen pitkänmallinen koristepaperilehtiö. Tuputtelin reunoihin distress inkiä tuomaan elävyyttä. Stanssasin parit oksat oikeaan kulmaan ja sommittelin valkoista pitsiä koristeeksi. Lopuksi vielä tuollainen koristelausahdus, sopi hyvin valmistujaisteemaan.

Simppeliä eikö totta?Täällä on vietetty ensimmäinen osa kesälomasta, ja seuraavaa jo odotellaan kieli pitkällä. Olin juhannusviikon lomalla ja jäin hieman aikaisemmin töistä jo poiskin kun oli niin järkyttävä päänsärky ettei töistä olisi tullut mitään... Huoh. Noh, selvisin siitä ja sain kuin sainkin nauttia lomastani ihan terveen merkeissä. Mutta nyt ollaan taas palattu töihin ja pari päivää siellä onkin jo vilahtanut, ihan kuin ei olisi pois ollutkaan, pelottavaa.

Seuraava kolmen viikon lomapätkä olisi elokuun alussa tiedossa ja odotan sitä hetkeä kyllä jälleen niinkuin kuuta nousevaa, työnteko ei juuri nyt tunnu yhtään kiinnostavalta enkä koe olevani oikein 'hyvissä sielun ja ruumiin voimissa'.... En tiedä miten on tullutkin niin täysi tympääntyminen taas, ehkäpä tämä tästä taas helpottaa.

<3

4 kommenttia:

 1. Simppeli kortti mutta kaunis. Noi pohjapaperit ovat kauniita, ei niihin muuta tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulle tämä yksinkertainen tyyli on ominaista ja ihan minua :)

   Poista
 2. Jopa onkin kaunis kortti<3
  Voimia loman odotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voimia tässä tarvitaankin, olen jo ihan sippi ja kipeä.

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !