Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Äitienpäiväksi

Tein useita erilaisia kortteja jälleen äitienpäiväksi ja tässäpä yksi esimerkki niistä. Tämän kortin tein perusajatuksella; yksinkertaisuus on valttia. Otin ihan perinteisen neliönmallisen korttipohjan johon sommittelin copic -tusseilla värittelemiäni kukkasia. Leikkasin kukat sopimaan kortin muotoon eli tasasin kukkien reunat. Koristeeksi vielä tyyliin sopivaa nauhaa ja toivotus päälle. Sisällä on myös yksi kukkanen reunaan sijoiteltuna.

Korttipohjia löytyy esimerkiksi kätevästi läheltä Suomalaisesta Kirjakaupasta mikäli tahtoo hetimiten kokeilla miten omanlainen kortti syntyy.


Täällä ollaan vietelty mukavasti kolmen päivän vapaita ja yksi olisi vielä huomenna jäljellä. Kyllä sitä sielu ja ruumis lepää todella rentouttavasti kun saa kotosalla puuhastella omia juttuja, lenkkeillä ja viettää aikaa rakkaiden kanssa. Huomenna vielä aion ottaa kaiken ilon irti vapiksesta jotta yrittäisin edes jaksaa olla töissä taas seuraavat viisi päivää. Nykyään töissä käyminen tuntuu siltä että sitä odottaa aina sen seuraavan vapiksen alkamista, oli se sitten yksi tai useampi. Hirveästi vie energiaa ja työmotivaatiota tällainen, mutta minkäs teet kun et ole tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä niin pakko vain painaa eteenpäin ja haaveilla siitä että tilanne muuttuu joku päivä kun tarpeeksi yrittää.

Pikkuhiljaa hyvä tulee. Syksyllä alkaa monimuoto-opinnot YAMK:ssa, ehkäpä siitä saa hieman muuta ajateltavaa ja energiaa.

<3

4 kommenttia:

  1. Hienon kortin oot tehnyt, sopuisa ja kivan värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle :) Itsekin tykkäsin nimenomaan tästä 'sopuisuudesta' :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !