Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kotieläinpuisto Arkadia

Edellisten hieman pitempien vapaiden aikaan kävimme T:n kanssa tutustumassa paikalliseen 'nähtävyyteen' eli kotieläinpuisto Arkadiaan. Paikka sijaitsee aivan Kemin vieressä paikassa nimeltä Simo. Kotieläinpuistossa oli mahdollista tutustua kaikenlaisiin maatilan eläimiin, unohtamatta kuitenkaan niitä hieman erikoisempia elikoita kuten laamoja ja papukaijoja.

Puisto oli ihanan syrjässä aivan veden äärellä ja todellakin tunsi olevansa maalla kun autosta hyppäsi ulos. Paikka oli todella viihtyisä ja jotenkin symppis, jos näin voi jostain paikasta sanoa. Paikalle kaartaessamme meidät otti vastaan heti erittäin karvaiset lehmät(?) vai olivatko ne jotain sonneja mene ja tiedä...

Pääsymaksu on 8e, ja sillä saat käppäillä eläinten keskellä ja rapsutella kaikkia, kuten esimerkiksi alla olevassa kuvassa näkyviä pikkuisia kilejä, jotka antavat ottaa jopa syliin paijattavaksi. Suosittelen erittäin lämmöllä käymään mikäli olet paikkakunnalla käymässä, ihana paikka ja siellä on kaikille jotain. Lapset voivat juosta kanojen perässä ja käydä välillä leikkimässä leikkipaikalla kun taas aikuiset voivat levähtää hetken ja nauttia ympäristön rauhallisuudesta.

Toivottavasti tekstiin ei ole livahtanut suuria virheitä koskien kotieläinpuiston tietoja, toisaalta tutustumalla heidän nettisivuihinsa saat varmasti tarkempaa tietoa aukioloajoista sekä myös eläimistä.

Käy toki tutustumassa heidän nettisivuihin TÄMÄN linkin kautta :)


<3

2 kommenttia:

  1. Kotieläinpuistot ovat yleensä ihania, kun ne ovat pieniä. Eikä tartte talsia hirmuisesti, että on ihan kaput kun pois lähtee !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hieno paikka ja mahtava tilaisuus päästä ihastelemaan eläimiä ihan lähietäisyydeltä :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !