Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Joulukortteja, vol ties mikä

Joulukortteja tulee mietittyä ihan päivittäin, jopa yöllä saatan herätä siihen että idea kukkuu mielessä ja sitä pitäisi heti päästä testaamaan. Joulunkiireet alkaa jo tuntumaan ja valitsin kaupassa jo itselleni suklaakalenterinkin :D Pikkuhiljaa pitäisi alkaa toteuttamaan kaikkia joulukortti-ideoita jotta saan ne mielestä pois häiritsemästä ja sitä mukaan pitäisi myös keksiä läheisille joululahjat... 

Tässäpä näkösälle uusin joulukorttitestaus, johon sain idean Oulun käsityömessuilla. Ostin tuon kranssileimasimen Näpsäkkä -askarteluliikkeen pisteestä ja se on Penny Black -merkkinen. Kranssiin olen väritellyt puolukoita ja lehtiä hieman sinne tänne ja stanssasin ihanalla Heidin Korttipajan stanssilla 'Joulurauhaa' -tekstin päälle. Simppeli eikös vaan, ja kuinka tästä tulikin kaunis :) Paperina on akvarellipaperia joka on Suomalaisesta kirjakaupasta sekä samaisesta putiikista ostettu neliönmallinen korttipohja.


Sellasta tällä kertaa! Täällä ollaan vietelty erittäin hyvin ansaittuja vapaapäiviä, tosin hieman olen sairastellut ja voivotellut myös. Jouduin töistäkin olemaan muutaman päivän sairaslomalla niskajumien ärtyessä siihen pisteeseen että migreenin pukkas päälle lievänä mutta inhottavana. Siitä selvisin jotenkuten ja töihinkin kokeilin mennä, huonolla menestyksellä ja jouduin luovuttamaan kesken päivän. Nyt olen hieronut niskoja ja syönyt tulehduskipulääkettä ja levännyt. Tehnyt juuri niitä asioita mitkä tekevät hyvän mielen eikä niistä aiheudu kipuja mihinkään.

Eilen käytiin sitten Ikeassa pienesti shoppailemassa, lähinnä siis löysin parit joulupallot ja tiskiharjoja :D Suomalaisesta kirjakaupasta lähti mukaan pari jouluista paperikkoa ja siinäpä se taisikin olla. Rauhassa pyritty toimimaan ja ilman suurempia stressinaiheita, niitä riittää töissäkin sitten vapaiden jälkeen aivan yllinkyllin... Pliis mistä mulle alaani vastaava työpaikka, tuotantotalouden insinöörille joka on valmis vaikka mihin? Ei sillä, haaveissa siintää työ jonkin luovan alan parissa jossa saisin toteuttaa itseäni ;)

Huomenna vielä yksi vapaapäivä ja sitten alkaa taas työt rullaamaan, yritetään jaksaa ja kohta se joulu tulee :)

<3

4 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !