Sivut

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pitkästä aikaa linjoilla

Heippahei kaikille, vieläkös siellä on ruudun toisella puolella lukijoita vaikkei kirjoittelijasta olekaan kuulunut mitään pitkään aikaan?

Syksystä asti on ollut hirveästi kaikkea puuhaa ja tekemistä ja jostain on aina luovuttava että jaksaa yrittää eteenpäin. Viime marraskuussa viimeksi kirjoitellut blogiin ja kyllähän siitä onkin aikaa vierähtänyt, joulu ja synttäritkin ehtivät olla välissä ja nyt ollaan jo kevään kynnyksellä. Viime syksy oli melkoisen kiireistä aikaa, kouluhommat painoivat päälle ja ajatukset olivat enemmän sekaisin kuin selvät. Töitä ja koulua on siis riittänyt tähänkin asti, mutta ehkä nyt alkaa olla itselläkin ajatukset selkeät koulunkin suhteen, kyllä minä siitä selviän.

Koulussa on todella mukavaa ja ihanaa oppia uusia asioita, miten minä nautinkaan siitä! Kouluunhan minä lähdin juuri sen vuoksi että saisin vihdoinkin jonkin oman alani työpaikan, sellaisen jonne olisi päivittäin ihan kiva mennä. Vielä en ole työpaikkaa löytänyt, pakerran siis edelleen vanhassa, mutta toivoa sentään on. Pikkuhiljaa opinnot etenevät, ja nyt ollaan jo opinnäytetyötäkin rakentamassa hiljolleen, ehkäpä siitä saisi yhteistyökumppaneita ja saisin jalkani jonnekin oven väliin sujautettua ;) Ehkäpä vielä jonain päivänä......

Minun elämääni ei siis tällä hetkellä juurikaan muuta kuulu kuin töitä ja koulua, työt menevät siten kuin on pakko, mitään ylimääräistä en siellä tee enkä tee lisätunteja yms koska haluan käyttää kaiken ylimärääisen aikani siihen että rakennan koulun ohella uutta työelämää itselleni. Toki näiden lisäksi viihdytän itseäni toteuttamalla askartelujuttujani ja nautin omista´puuhasteluistani, oma aika on tärkeää ja siitä aion pitää kiinni. Kortteja teen viikoittain ja värittelyn harjoittelua olen pyrkinyt kehittämään pikkuhiljaa. Kortteja syntyykin ihan hyvään tahtiin, lähinnä tarpeeseen olen viime aikoina tehnyt.

Tämän blogipostauksen kuvituksena toimii kummipojalleni tekemän pokemon -kortin kuvat. Pokemonit olivat viime vuonna in, ja korttikin oli siihen teemaan tehtävä marraskuisiin synttäripileisiin. Itse olen piirtänyt pikachu -hahmon ja värittänyt sen copiceilla. Tausta on tehty Suomalaisesta kirjakaupasta ostamaani neliönmalliseen korttipohjaan, vesiväreillä maalasin hahmon taustalle hieman elävyyttä. Onnittelu -leimasin on Heidin korttipajasta.


Tällaisia tuntemuksia tänne suunnalle kuuluu tällä hetkellä, toivotaan että pääsen taas pitkän tauon jälkeen blogini kimppuun innosta puhkuen vaikkakin tämä blogimaailma on jo melkoisen hiljentynyt kun vertaa muutaman vuoden takaiseen aikaan. Mutta tämähän onkin aina toiminut minulla henkilökohtaisesti pienimuotoisena päiväkirjana, että sillä tyylillä toivottavasti jatketaankin.

Mukavaa viikonalkua muruset <3

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että koulu maistuu<3
  Ja iloisen kuvan sait korttiin piirrettyä, hyvin on onnistunut.
  Hiljaiseloa on mullakin, koruja syntyy tosi hitaasti vaikka ideoita olisikin.
  Syksyn ja talven olen neulonut, lähinnä sukkia ja jokunen pipo ja hanskakin.
  Oikein mukavaa kevättä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se koulu maittaa, varsinkin kun motivaatio on korkealla paremman tulevaisuuden puolesta :) Kiva että tykkäsit kortista, oli saajallekin mieluinen.
   Vaikka hiljaiseloa onkin blogin puolella niin hyvä että jotain valmistuu väliinsä, ettei ihan tekemättömäksi jää, harrastus se on tämäkin ja pitää aivotoiminnan virkeänä :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !