Sivut

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Suruadressi/kortti

Pari kuukautta sitten sain pyynnön tuttavaltani tehdä hänelle hautajaisiin adressin hänen toivomillaan väreillä. Koskaan en ollut suruadressia tehnyt ja muutenkin aihe on kieltämättä aika kaukana minun normaalisti tekemistäni korteista.

Adressia tai isompaa korttia pyydettiin ja päädyin tekemään melkein A4 -koon kortin kun sana adressi ei jotenkin sopinut yhtään omaan kädenjälkeeni ja saaja oli onneksi tähän tyytyväinen. Värit musta ja ruskea olivat toiveena ja niitähän minä lähdin toteuttamaan. Ajatus kortin tyylistä pompahti heti mieleeni ja sain kortista juuri sellaisen kuin suunnitelmissa oli. Todella yksinkertainen kortti johon lisäsin vellum -pohjalla olevan ruusun tuomaan jotain koristetta. Sivuun sidoin vielä paperinarusta rusetin.


Hieman myös kuulumisia mukaan, elikkä pääsiäinen on vietelty meidän osaltamme, perjantain olin vapaalla ja sain nauttia ulkoilmasta ja lenkkeilyn tuomasta riemusta kun sai laittaa lenkkarit jo jalkaan :) Muutoin olimme kotosalla kun T:lläkin alkoi taas työt pitkävapaan jälkeen. Lauantaina kävin pikkumutkan töissä ja nyt taas sunnuntaina olen vapaalla. Tänään eli sunnuntaina ajattelin vietellä jälleen mukavaa ja leppoisaa rentoutumista ja käydä pitkällä lenkillä jos vain sattuu hyvä sää.

On ollut piristävää huomata jälleen kuinka kevään tulo aiheuttaa minussakin pientä piristystä kun tuntuu että viime aikoina on menty aikalailla sumussa kulkien ja vapaapäivästä toiseen tarpoen. Lenkkeilyäkin olen jaksanut harrastaa enemmän ja käynyt melkein joka päivä lenkillä kunhan vain työt ovat sen sallineet ja selkäkivut eivät ole vaivanneet liioin. Joskus on siis myös hyviä päiviä ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !