Sivut

torstai 13. huhtikuuta 2017

Talvinen tunnelma

Ajatuksena oli että taustasta olisi tullut sellainen helmikuisen talvi-illan tuntuinen, mutta ehkä se ei ihan onnistunut vaikka nätti tulikin. Tykkäsin väreistä, mutten saanut tähän vangittua juuri sitä tunnelmaa mitä hain korttia aloittaessani.

Tausta on tehty distress inkeillä tuputellen, oksiston olen itse piirtänyt ja leimasin taitanee olla jostain lehden mukana tulleesta tekstileimasinsetistä. Vesiväripaperia olen käyttänyt tuossa taustassa, jonka jälkeen piirsin kuvan ja liimasin korttipohjaan.

Simppeli ja ihan kiva, vaikkapa hyvänpäivän kortiksi kaukaiselle tuttavuudelle tai ystävälle.


Ehkä hieman kuvaannollisesti tuli tämä kortti tähän postaukseen, nimittäin yks päivä satoi lunta ihan kaatamalla ja sen jälkeen on ollut pakkastakin niin ei ole lumet juurikaan päässyt sulamaan pois, eli kevättä täällä odotellaan edelleen... Pääsiäinenkin on, ja huomenna saan viettää vapaapäivää! Juhlapyhiä tai muutenkaan pyhiä ei enää kaupan alalla juurikaan ole, tai no ole ollenkaan, niin täytyy yrittää nauttia näistä pelkistä vapaista eikä ajatella että on pääsiäinen ja sellainen juhla jota kaikki muut juhlii.

Olispa kiva jos olis sellainen työ jossa saisi olla töissä arjet ja viikonloput vapaalla mikäli se on mahdollista, elikkä 8-16 kuulostais just hyvältä mulle.

<3

2 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !