Sivut

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Toivotaan ettei enää sada lunta

Kyllä teki mieli jäkättää ääneen kun pari päivää sitten satoi lunta ihan kunnolla maahan asti ja peitti jälleen alleen kaikki nätisti sulaneet tiet... Inhotti ihan ajatus että vieläkin joutuu laittamaan talvitennarit niiden keväisten tennareiden sijaan, tai että jouduin kaivamaan lämpimämmät tumput asustelaatikosta, hyi että. Toisaalta on kyllä ollut todella kauniita päiviä nyt kun valo tulee ihan erilailla esiin ja kun lumiset puut hehkuvat kevään auringossa, ihanaa aikaa kuitenkin vaikka välillä pitää vähän motkottaa.

Täällä ollaan vietelty hyvin ansaittu talviloma, ja jouduin palaamaan töihin vaikka niin kovasti elättelin toiveita että joku ihana ihminen olisi napannut minut töihin ja nähnyt minun taitoni ja innokkuuteni. Turhaan toivoin, töissä siis taas :D Laitoinkin omalle facebook -seinälleni "avoimen työhakemuksen" jossa kehotan ottamaan yhteyttä ja jakamaan julkaisuani jotta saadaan tämä innokas ja ahkera loistotyökaveri töihin. Eihän vain ketään olisi siellä ruudun toisella puolella, joka tahtoisi napata minut mukaansa? Pohjois-suomessa asustellaan eli Kemi-Tornio-Keminmaa olisi ihanteellinen alue työmatkalle ;) Awink, Awink!!

Lomalta paluu on ollut erityisen raskas taas, ehkäpä se oma motivaatio on hieman kadoksissa ja sitä vain paahtaa päivä toisensa jälkeen jollain ihme pyhällä hengellä kaiketi kun tuntuu ettei energiaa riitä yhtään mihinkään muuhun aktiviteettiin kuin töihin ja kotiin. Koulujututkin on hieman jääneet jalkoihin, mutta tänään jopa yritin hieman skarpata taas ja otin kirjat käteen. Onneksi on aikaa ja minulla on hyvin organisoitu ja järjestetty aikataulu asioilleni, muutoin enkait pärjäisikään. Kaipaan selvästi jotain sellaista mikä saisi oikein energiani lentämään ja ajatukset jälleen kukoistamaan, tällä hetkellä tunnen oikein itsestäni että junnaan paikallani, lähinnä työelämässä, ja kaipaan haastetta ja virikkeitä enemmän. Toisaalta taas kun ajattelee niin yhtään enempää tekemistä en enää kaipaisi näiden lisäksi, tässäkin on tekeminen mutta aivot huutavat vastaan :D

Pääsiäinen on lähestymässä ja olen suunnitellut muutamia korttejakin tuossa työpöydälläni, ja sain osallistuttua yhteen facebookin kortti -haasteeseenkin tässä pari päivää sitten, olin oikein tyytyväinen aikaansaannokseeni. Laittelen kuvaa myöhemmin jahka saan ne siirrettyä koneelle ja muokattua hieman kirkkaammaksi.

Muita kuulumisia ei juuri nyt ole annettavaksi, aika tylsää ja arkielämää täällä vain :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !