Sivut

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Zigeillä onnistuu aina

Tämän kortin tein maaliskuun alkupuolella kun tarvittiin synttärikorttia tilauksesta. Ja halusin samalla testata miten toimi väritykseen tuo embossausjauhe zigien kanssa. Leimasimen löysin facen kirppikseltä pilkkahintaan ja tykkäsin suuresti tuon kukan suuruudesta.

Kukka on siis ensin leimattu versamark -musteella ja sen jälkeen kohojauhetta ja kuumennus niin sain kohokuvioisen kukkakuvion jota oli kiva lähteä värittelemään. Kukka on väritetty zigeillä ja vesiväripaperille vieläpä niin ei pinta kärsinyt. Tämän jälkeen leimasin jälleen kohojauheella tehden vellumille tekstin thinkking of you, ja laitoin siitä kääreen kortin päälle.

Simppeli ja nätti, oli mieleinen saajalle :)Täällä on vietelty aika kiireistä aikaa, koulua ja töitä olen pyrkinyt yhdistämään jälleen ja perjantaina olikin pitkä päivä kun kävin Rovaniemellä ensin aamusta koulussa jonka jälkeen ajelin suoraan töihin ja olin yhdeksään asti töissä. Pikkusen tuntui jo kisaväsymystä olevan sitten iltasella ja painuinkin suoraan nukkumaan. Nukuin aamuun asti ihan tyytyväisenä ja säikähdin kellonsoittoa klo 8 kun piti olla koulussa taas klo 9 :/ Hieman tuntui että miksi ihmeessä minä tätä hommaa teen ja miten jaksan, mutta kyllä se siitä sitten taas iloksi muuttui ja opiskelutkin maistui.

Lauantaina koulun jälkeen olinkin sitten niin rikki/poikki/väsynyt että makasin migreenioireissani sängynpohjalla useamman tunnin ja yritin hieroa niskajumeja auki jotta pystyisi edes jotain tekemään vielä iltasella. Kaikkea sitä tekeekin sen eteen että joskus saisi sellaisen työn josta voisi oikeasti nauttia ja johon olisi mukava mennä.

Muutamia kortteja olen tehnyt tässä välillä, lähinnä synttärikortteja kun oikein muuhun ei ole nyt ollut aikaa, koulussa on paljon taas tehtäviä jotka pitäisi saada tehtyä ja niihin kuluu yllättävän paljon aikaa kun haluaa tehdä asiat hyvin.

Mutta nyt aion viettää mukavat muutamat päivät tässä kun on vapaata töistä, eli suomennettuna siis teen koulutehtäviä :D Mutta se palkitsee ihan varmasti vielä jossain vaiheessa kun jaksan nyt painaa täysillä vaan ja jättää oman väsymyksen pois mielestä!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !