Sivut

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Synttärikortti tilauksesta

Sain tilauksen tuossa jokunen aika sitten tehdä synttärikortti 50-vuotta täyttävälle naiselle. Synttärikortti sai olla ihan omanpään mukainen, kunhan noudattelee minulle itselleni totuttua tyyliä eikä liikaa rönsyilyä.

Kortin tein ihan perussimppeleistä materiaaleista, eli muutamaa erilaista koristepaperia sekä pohjaan että myös perhosiin. Korttipohja on Suomalaisesta kirjakaupasta.Kaitpas kortti oli aivan pidetty, ei ole tullut ainakaan nurinoita vastaan ;)

Seuraavaksi tuleekin sitten äitienpäiväkortteja esittelyyn, niitä olikin mukava tehdä kun vihdoinkin on alkanut aurinko paistamaan ja lämmintäkin on jo niin että tarkenee hieman kevyemmillä vaatteilla.

Olen yrittänyt käydä nyt noin 4 kertaa viikossa kunnon lenkillä, ihan niin että hiki lentää ja lihaksiin sattuu. On ollut paljon pirteämpi olo ja pikkuhiljaa olen saanut lenkkeilyä lisättyäkin, toki vaikuttaa tyhmät työvuorot siihen kuinka paljon pystyy ja jaksaa lenkkeillä. Välillä lenkit ovat perus 30min ja n. 3km ja joskus ihan 1h ja 6km, että vaihteluakin piisaa.

<3

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti, ei liikaa mitään. Perhoset on aina mukavat. Ja hyvä sinä, kun lenkilläkin käyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eila :) Pikkusen pitää aina yrittää lenkkeillä, vaikka väliinsä jääkin kertoja väliin..

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !