Sivut

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Äitienpäiväksi kortti sekä kuulumisia

Äitienpäiväksi väkertelin omalle äidilleni sekä molemmille mummoilleni kauniit kortit toivottamaan hyvää äitienpäivää. Tein myös T:n mummolle pikaisesti kortin juuri kun T oli lähdössä jo kylästelemään ;)

Ensimmäiseksi tein tottakai omalle äidilleni kortin johon hain inspiraatiota instagramin feedistä. Halusin kortista yksinkertaisen ja aikalailla yksivärisen tai oikeastaan kaksivärisen tässä tapauksessa. Hyödynsin jouluna ostamaani kivanväristä koristepaperia jossa on ruskealla pohjalla kultaista tekstiä sekä pyöreää kakkupaperia. Pohjana on Suomalaisesta kirjakaupasta ostettu korttipohja. Kakkupaperin päälle sidoin rusetin ja jätin narut tarkoituksella pitkiksi jotta yltävät 'äiti' -sanan alta näkyviin.


Äiti ainakin tykkäsi, hyvä niin :)

Täällä ollaan toivuttu jo todella hyvin kissan leikkauksesta ja kissallakin alkaa olemaan hyvä ruokahalu taas, välillä tarvitsee jopa säännöstellä evästä ettei tule ahmittua liikaa ja että kissamummelin suolisto pääsee taas mukaan menoon. Hyvällä mallilla on siis jo, enää ei ole itselläkään ihan niin hirveä huoli kokoaikaa vaikka joutuuhan sitä edelleenkin vahtimaan että käy tarpeillaan eikä vaikuta olevan kipuja.

Olen ollut nyt kaksi päivää vapaalla, ja ai että olenkin nauttinut siitä ettei tarvitse töihin mennä. Töissä on ollut taas hirveästi kaikkea uutta ja jatkuvasti on kiire, se verottaa todella paljon energiaa ja iltaisin tuntuu että olisi jyrän alle jäänyt... Vielä olisi tämä maanantai vapaa ja aiomme käyttää sen käymällä Oulussa pikku mutka, josko saisimme hankittua uuden aurinkovarjon terassillemme sekä muuta pientä mukavaa, ja tottakai käymme syömässä hyvin. Vähän jotain erilaista kuitenkin vapaapäivään ja muutoin saammekin toivottavasti nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä pihahommien parissa.

Mukavaa alkuviikkoa kaikille <3


2 kommenttia:

  1. Oikein kauniit kortit ja tsemppiterveisit kissallesi

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !