Sivut

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Altenew painted poppy -leimasinsetti

Työkaveri pyysi tekemään onnittelukortin ja minähän siitä innostuneena tekaisin useammankin ehdolle ja tässä niistä yksi. Simppeli tyyli, joka on minulle hyvinkin ominaista on jälleen tässäkin kortissa esillä eli pelkällä nätillä leimalla ja kivalla värityksellä saa ihmeitä aikaan. Käytin Altenewin painted poppy -leimasinsettiä ja väritin kukat zigeillä. Onnea -teksti on itse kirjoitettu.

Tuo leimasinsetti on muuten todella monikäyttöinen, hetkeäkään en ole katunut että ostin sen.


Täällä vietellään muutamia vapaapäiviä ja yritetään juhlistaa myös juhannusta samalla, mikäli vain tuo aurinko armas paistaisi ja lämmittäisi hieman ilmoja... Meinaa olla hieman koleahko sää, aamulla n. 6 astetta plussapuolella, saattaa olla jopa liioiteltua :D Mutta herkuilla ollaan varauduttu kuitenkin, ja mukavaa aikaa aiotaan viettää hyvin syöden ja juoden.

Mukavaa juhannusta kaikille teille jotka sitä voitte viettää, minulla tänä vuonna hyvä tilanne kun saan olla vapaalla kokonaista kolme päivää :) En valita, vaikka sataisi vettä tai mummojen polkupyöriä niin minä en valita, saanhan sentään olla kotona ja pois työympyröistä joita niin sydämeni pohjasta vihaan.

Kiitti ja kuitti, olkaahan turvassa muruset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !