Sivut

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Envelope punch board, ensimmäistä kertaa testauksessa

Ensimmäistä kertaa pääsin vihdoinkin testaamaan tuota ihanaa vempainta jonka Marikalta ostin facen puolelta Käsitellen -putiikista. Laitteen nimi on Envelope punch board ja se on WeR memory keepersin valmistama ilmeisestikin.

Laitteen tarkoituksena on ensijaisesti toimia kirjekuorien teossa apuvälineenä, sillä saa hyvin nuutattua kirjekuorien rajat. Laite toimii todella hyvin ja olen iloinen että raskin sen ostaa vaikkei ollutkaan hinnalla pilattu. Aina uusien laitteiden ja juttujen kanssa tulee mietittyä useampaan kertaan että tarvitsenkohan nyt ihan oikeasti tuota ja tuota, mutta tämän laitteen kohdalla voin suositella ostoa lämpimästi mikäli tykkää tällaisesta askartelusta.

Itse olen kokeillut laitetta nyt vasta ihan muutaman kerran, ja ensimmäisellä kerralla syntyi tällaiset kirjekuoret värityskirjojen sivuista jotka olen joko värittänyt vesiväreillä taikka tuputellut distress inkeillä. Onnistuivat todella hyvin ja Suomalaisesta kirjakaupasta ostetut värityskirjat aikuisille toimivat tässä tapauksessa mainiosti.
Kyllä se askartelu on vain ihanaa ja mieltä puhdistavaa, päivääkään en vaihtaisi pois vaikka rahaa tähän saa kulumaan ihan tuhottomasti ;)

<3

2 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !