Sivut

torstai 1. kesäkuuta 2017

Hyvä ruoka, parempi mieli?

Tehtiin todella hyvää ruokaa viime viikolla, sain ihan itse valita mitä grillataan grillissä. Ja valinta osui jälleen tuttuihin ja turvallisiin ruoka-aineisiin eli kanaa, parsaa ja kasviksia. Kanan filee täytettiin vuohenjuustolla ja vuohenjuustoa paloittelin myös salaattiin. Kaikki muut on grillattu grillissä paitsi tietenkin salaatti ja vuohenjuusto.

Ihanaa kesäruokaa, tykkään siitä että saa yhdistellä makunsa mukaan vähän kaikenlaista herkkua ja ruoasta saa helposti terveellistä, vaikka sen grillissä tekeekin. Joillekin tulee heti 'grilliruoasta' mieleen rasvainen ja herkutteluun sopiva ruoka, mutta meillä grillissä valmistetaan lähinnä terveellistä ja jokapäiväistä ruokaa. Meillä tosiaan on tuo Big GreenEgg, grilli jolla voi grillata joka säällä, jopa talvella, oli kyllä hintansa väärti tuo vempain ;)Kuulumisia myös tänne loppuun hieman. Eli täällä voidaan kohtuullisen hyvin, kissa sekä minä. Kissa ehkä taitaa olla jo paremmassa kunnossa kuin minä, mulla tahtoo olla niin väsynyt ja uupunut olo tästä kaikesta sairastamisesta että energiat on todella vähissä... Kissa voi siis jo paljon paremmin, lääkkeet menee alas jotenkuten ja vauhtiakin alkaa olemaan melkein jo entiseen tahtiin. Ruokakin maittaa ja vatsa toimii niin mikäs tässä parannellessa :)

Muutoin kaikki taas arkirutiineissa kiinni, töihin menin eilen takaisin vaikka hankalalta se tuntuikin... Väsymystä pitäisi jollain ilveellä saada karkotettua, mutta millä? Reissu etelään ja aurinkoon voisi tehdä terää tälle olotilalle, mutta eipä tästä minnekään lähdetä... Huoh, ihmislapsen elämä on rankkaa taas kun pitää kaikesta valittaa vaikka periaatteessa kaikki on ihan hyvin :D

<3

2 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että voitte jo paremmin. Väsymystä täälläkin on ollut liikkeellä jo pitkän aikaa, taitaa mulla olla korvien väli ylirasittunut..
  Vuohenjuusto ei ole mun suosikki,voisin vaihtaa fetaan , mutta muuten herkullisen näköinen lautanen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa parempaan suuntaan ollaan menossa :) Lähinnä tuo kissan vointi on seurannassa, itselläni stressi aiheuttaa aina näitä pieniä kipuja ja huonoa olotilaa. Onkohan jotain kesänodotuksen väsymystä tai jotain, ehkä odotamme jatkuvasti kesäntuloa eikä sitä millään näy ;) Ei ainakaan meillä täällä pohjoisessa, todella kylmää ja ihme on jos päästään 10 asteen lämpötilaan :D

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !