Sivut

torstai 20. heinäkuuta 2017

Envelope punch board jälleen käytössä/Kuulumisia

Ensimmäisellä kerralla tein ihan simppeleitä kirjekuoria värityskirjojen sivuista ja nyt tällä kertaa tein sitten youtube -tutoriaalien ohjeiden mukaan lahjaksi menevän pussukan. Muutamia kertoja olen tehnyt ihan vain simppeleitä kirjekuoria mutta tässä nyt toinen kokeilu, jossa tuloksena jotain hieman erilaisempaa.

Pussukka on tehty tiettyjen ohjeiden mukaan jotka löysin youtubesta hakusanoilla 'envelope punch board gift box'. Videon perusteella oli helppo opetella itse tekemään pussukka, joka onnistuikin heti ensimmäisellä kerralla tosi hyvin.

Koristelin pussukan yksinkertaisesti ja laitoin lahjan sisään, kelpasi saajalleen :)
Täällä huokaillaan jälleen tuskaisena, loma nimittäin lähenee loppuaan ja keskiviikkona olisi ensimmäinen työpäivä loma jälkeen... Kylläpä tuntuukin tympeältä ja erittäin pahalta. Olen nähnyt jo painajaisia useana yönä töistä, eikös kuulostakin tosi terveeltä tämä minun työelämäni? :D Mutta nooh, minkäs teet, sinne se on mentävä taas kun ei muutakaan ole tarttunut lapaseen.

OLISIKO KENELLÄKÄÄN TYÖTÄ TARJOLLA TUOTANTOTALOUDEN INSINÖÖRILLE KEMI-TORNIO-KEMINMAA, OTA YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTILLA katriwithpearls@gmail.com

Pikkuhiljaa olen tehnyt tässä loman aikana siivouspuuhia kotona oleville komeroille ja laatikoille, yritän saada kaiken turhan pois nurkista pyörimästä ja samalla hieman laitettua uuteen järjestykseen eteistä ja makuuhuonetta. Pieniä pikkujuttuja yrittää aina välillä tehdä, jottei kaikkea tarvitsisi tehdä sitten kerralla kun huomaa jossain sen juuri oikean ihanan lipaston joka on pakko saada :D

Tänään käytiin T:n kanssa Ranuan eläinpuistossa moikkaamassa eläimiä, sattui hyvä päivä kun kaikki eläimet nähtiin virkeinä ja vauhdikkaina. Sää oli juuri sopiva, ei satanut eikä paistanut aurinko. Vielä on lomaa jäljellä kuitenkin muutama päivä ja ajattelin käyttää päivät hyödyksi tekemällä juuri sellaisia itselleni mukavia juttuja, oli se sitten askartelua tai vaikkapa Ikean reissua.

Mukavaa viikonloppua muruset!

<3

1 kommentti:

  1. Kaunis pussukka:)
    Toivottavasti työhön paluusi sujui mutkitta, seuraavaa lomaa odotellessa<3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !