Sivut

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Tilaajan pyynnöstä, kesäinen onnittelukortti / Kuulumisia!

Tilaajan pyynnöstä tuli tehdä kesäinen onnittelukortti, sain vapaat kädet toteutukseen ja halusin ehdottomasti kokeilla uutta tilaamaani Altenewin pionileimasinta jossa leimataan kukkaset kerroksittain. Leimasin on aivan ihana, niin monikäyttöinen eikä vaadi paljoa krumeluureja että onnistuu. Tarkkuutta ainoastaan ja pitkää pinnaa jotta saa kukat kohdistettua oikein.

Materiaaleina Suomalaisesta kirjakaupasta ostettuja neliönmallisia korttipohjia, Altenewin pionileimasin, Mementon erivärisiä pieniä musteita, puuvillanarua sekä kalligrafikynä jolla tekstasin 'Onnea', toivotuksen.Täällä on kotiuduttu tänään keskiviikkona Helsingin reissulta, ja kyllähän tuollainen minilomakin verottaa voimia aivan erilailla kuin jos viettäisi samanlaisen touhupäivän kotosalla. Lähdettiin Helsinkiin lentäen täältä Kemistä maanantaina aamulla ja tänään tultiin iltapäivällä. Maanantai oli tosi nätti päivä Helsingin päässä, ja kävimmekin Korkeasaaressa ja käppäilimme vaikka ja minne, tuli kilometrejä kyllä melkoisesti ja nyt kärsitäänkin jalkasäryistä :D Tiistai oli aika sateinen ja harmaa päivä, kulutimmekin aikaa shoppailemalla ja käymällä elokuvissa. T halusi testata hyväksi kehutun Scape -salin Finnkinon leffateatterissa siellä Kampin kauppakeskuksen takana ja kävimme katsomassa uusimman Spider-man elokuvan.

Keskiviikkona koittikin kotiin lähtö ja kyllä se on ihana palata kotiin, elukat täällä jo odotteli innoissaan, meteliä riitti kun molemmat uilottivat ja köpöttelivät jalkojen välistä. Reissussa on kiva käydä, vielä kivempi on tulla ihanaan omaan kotiin ja rauhaan! Sitä kun on täällä perällä tottunut enemmänkin siihen hiljaisuuteen ja rauhallisuuteen, ja vieläpä siihen että jokaisella ihmisellä on se "oma tila" :DD Voi apua millaista se Helsingin elämä on tällaisella maalaistollolle joka säikkyy liian  lähelle tulevia ihmisiä esimerkiksi liikennevaloissa :D

Muutoin tuo matkustaminen ja lentäminenkin olisi ihan kivaa, muttakun minulla sattuu korviin ihan vietävästi joka kerta. Minulla on käytössä apteekista ostetut lentokorvatulpatkin, ja ne nyt tietenkin jotain auttaa mutta ei vie sitä pahaa oloa pois eikä pitkään kestävässä laskussa sitä kipuakaan. Joka kerta on aivan kauhea show jotta saan napsittua oikean määrän särkylääkettä yms että pystyn kestämään sen kivun ja huippauksen ja mitä kaikkea sitä nyt tuleekaan koettua siinä tunnin lennon aikana. Ehkä on myös jonkinasteista lentopelkoa, yhdistettynä tosiaan tuohon korvasärkyyn ni kyllä on matkaseuralaisilla kestäminen.

Mutta nyt ollaan kotona ja saan vietellä vielä melkein kaksi viikkoa lomaa ja sitten on vissiin pakko mennä takaisin töihin. Ainakaan vielä en ole onnistunut nappaamaan uutta työpaikkaa itselleni vaikka haku onkin kova jatkuvasti.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !