Sivut

sunnuntai 13. elokuuta 2017

Distress Oxide Inks

Sain vihdoinkin tilattua itsellenikin nämä ihanat uudet musteet Distressiltä. Distress Oxide Ink -musteet tilasin Paperinauha.fi verkkokaupasta ja muutaman kerran olen niitä ehtinyt valitettavasti vasta kokeilemaan mutta mahtavaa jälkeä tulee ja ihanan tasainen laatu, unohtamatta sitä kuinka mahtavasti ne blendautuu keskenään!

Sen kummemmin en niitä ala arvostelemaan tai kehumaan, sanonpahan vaan että jos ylimääräistä rahaa löytyy askartelubudjetista niin näihin kannattaa panostaa. Toimivat hieman eritavalla kuin normaalit Distress inkit, mutta ovat kyllä hintansa väärti. Toivotaan että pääsen niitä kokeilemaan tässä lähiaikoina vielä enemmänkin. Tilasin itse ainoastaan nämä 8 väriä, jätin vielä tilaamatta ne muutamat ruskean sävyt kun ajattelin että niille tulee ehkä vähiten käyttöä.

Nythän näistä on julkaistu myös ne loput 12 väriä, pitänee nekin tilailla kun aika on sopiva ;)Kuulumisiakin voisin tähän loppuun vähän kertoilla. Kesäloma tosiaan tuli vieteltyä ja palasin takaisin töihin, kuvittelin että selkävaivat olivat historiaa kun loma meni todella hyvin ilman kipuja. Töihin palatessa tahti oli todella kova ja kiirettä riitti, jotenka kyllähän sen arvasikin että se seisominen ja liika kiire ja stressi yhteensä aiheuttivat sen että alaselkä meni niin jumiin ja lukkoon että jouduin täysin rajoittamaan liikehdintääni ja lepäilemään ainoastaan. Sairaslomalla olen ollut nyt muutamaan otteeseen, tälläkin hetkellä valitettavasti yritän saada selkää aukenemaan jotta pääsisin töihin taas ensi viikon lopussa.

Muutoin täällä rullaa ihan kivasti, töitä yritän etsiskellä ahkerasti ja hakemuksia olen lähettänyt varmaan jo kymmeniä muutaman viikon aikana... Ei vaan tunnu tärppäävän, harmittaa vietävästi kun taitoni menevät aivan hukkaan nykyisessä työpaikassani ja haluaisin näyttää mihin pystyn!

Koulujuttujakin olen aloitellut tässä taas jo parin viikon ajan kun töihin palasin loman jälkeen, heti alkoi kouluasiatkin rullaamaan päässä enemmän kun toivo alkoi taas kytemään että saisin alaani vastaavaa työtä joskus. Kovasti opparia rakentelen tässä, ja pikkuhiljaa saan kerättyä materiaalia ja lähdeaineistoa sitä varten. Toivotaan että kova ja raskas urakka palkitaan vuoden lopussa!

Mukavaa sunnuntaita muruset!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !