Sivut

maanantai 4. syyskuuta 2017

Synttärikortti, sinistä sekä kuulumisia

Syntymäpäiväkorttia toivottiin ja sellainen toteutettiin tottakai. Tällä kertaa toiveena oli sinisen sävyinen onnittelukortti, joka kuitenkin menisi nuorelle tytölle. Omiin mieltymyksiini ei sininen väri niinkään kuulu, joten hieman täytyi mietiskellä värejä ja mitkä kaikki sointuisivat yhteen, mutta päädyin lopulta todella simppeliin korttiin jossa sinisen erisävyt toteutuivat kivasti.

Kortissa käytin distress inkkejä tehden ensin korttipohjan valmiiksi, tämän jälkeen käytin uusia sabluunoita joilla tein erikokoisia perhosia taustaan. Sitten stanssasin muutamia perhosia jotka sitten sävytin vielä distress inkeillä elävämmiksi jotta erottuvat muutoinkin sinisestä pohjasta paremmin.

Simppeli kortti tuli, mutta mielestäni sain tähän kuitenkin hieman mielenkiintoa ympättyä ja sininen toive tuli toteutettua hyvin. Onnea -tekstin laitoin vielä kun se kivasti korosti värejä ja ponnahti sopivasti esiin.

Kortin teon jälkeen halusin tehdä vielä korttiin sopivan kirjekuoren ja sen tein uusista koristepapereistani jotka ostin Suomalaisesta kirjakaupasta muutama viikko sitten. Paperi oli kooltaan 12", jonka muokkasin sopivaksi ja tein kuoren Envelope punch boardilla.Täällä viettelen tällä hetkellä vapaapäivää ja yritän saada tänään tehtyä jonkin verran taas eteenpäin tuota opparia. Välillä tulee senkin kanssa ajatus että hei tämähän onkin jo ihan hyvällä mallilla ja samantien ajattelen että voi jestas kun on vielä paljon tehtävää... Huoh, sanoisinko että loputon suo johon kaipaisin nyt jonkinlaista energiaboostia ja ohjenuoraa jonka mukaan tehdä ja soveltaa sitten tarpeen mukaan. Opparissamme toteutuu moni asia ensimmäistä kertaa ja se on ehkä se asia joka nyt mietityttää ja aiheuttaa ryppyjä otsaan tasaisin väliajoin. Kun on niin totuttautunut siihen normaalin opinnäytetyömuotoon niin on hirveän hankala osata asennoitua ihan toisenlaiseen tyyliin ja muotoon, toivotaan että se siitä selkiytyy ja lokakuussa olisi jo esitarkastelussa fiksunnäköinen koonti valmiina :)

Opparin teon lisäksi ajattelin vietellä rauhallista maanantaipäivää, kaupassa taitaa olla pakko käydä mutta jos muutoin vain rauhottuisi ja yrittäisi rentoutua kun viime päivät on menty taas melkoisella vauhdilla. Viime viikon lopulla Torniossa järjestettiin ne kansainväliset suurmarkkinat ja sieltä käytiin kahtena päivänä hakemassa ihanaa juustoista patonkia sekä englantilaista juustoa, ai että niiden kanssa saa herkutella useamman päivän. Ostettiin myös ihanaa 4 -vuotista balsamicoa joka oli aivan taivaallista salaatin kanssa.

Selkä on voinut nyt aivan hyvin kun olen käynyt jo kahdesti kiropraktikolla aikaisemassa nikamien lukkoja, ja huomasinkin yks päivä etten ole syönyt selän kipujen vuoksi särkyläääkettä kokonaiseen viikkoon, aika mahtava fiilis! Menihän siinä melkein kaksi vuotta että kivut hellittivät, kun löytää oikean hoitomuodon niin siihen on panostettava selvästi. Toivotaan että hyvä kunto säilyisi mahdollisimman pitkään, eikä tulisi hirveästi takapakkia. Ensi viikolla menen taas käymään kiron vastaanotolla täällä Kemissä. Pikkuhiljaa ja päivä kerrallaan ;)

Elukatkin voivat tällä hetkellä molemmat hyvin, kissakin viilettää omia menojaan ja villitsee koirankin aamulla aikaisin juttuihinsa mukaan, eli viikon takaista pahaa oloa ei huomaa kyllä enää ollenkaan, helpottaa kovasti. Ruokintaa olemme kissalle muuttaneet siten että enää ei ruokakipossa ole ylimääräistä evästä vaan ruoka pyritään antamaan parin tunnin välein ennemmin jos vain on mahdollista ja kastikkeen osuus ollaan jätetty aika minimiin kun mummeli ei suostu syömään mitään "terveellistä" eläinkaupan kastiketta vaan ainostaan kelpaa marketista ostettu "ei-niin-hyvä" Whiskas... Eipähän tule vatsanpuruja kun annetaan vain vähän. Kuivaruokana meillä on kolmea erilaista eläinkaupasta ostettua laadukasta ruokaa joista mummeli saa energiaa, tarvitsemiansa vitamiineja sekä kolmannet nappulat auttavat karvapalloihin suolistossa.

Siinäpä hieman kuulumisia taas.

<3

3 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen kortti, hienon ärinen.
  Mä olen kans käynyt hierojalla selkäni takia. Auttaa jonkin aikaa, lisäksi jumppaan kotona, Onneksi vesijumppa alkoi tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Kyllä omaan kehoon kannattaa panostaa, se tuntuu varsinkin pitkällä juoksulla fiksulta ajatukselta :)

   Poista
 2. Ihana kortti, kuorikin sopii hienosti. Mukavaa syksyä<3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !