Sivut

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kuulumisia

Heipat vaan kaikille seuraajille!

Täällä on erittäin vauhdikas arki meneillään, opparia yritän kovasti kokoajan tehdä eteenpäin ja töihinkin pitäisi yrittää aina pakonedessä ehtiä. Mitään muuta en ole ehtinyt tekemään kuin vain ja ainoastaan käymään töissä ja tekemään tätä opparia, kaikki vapaa-aika menee näihin. Välillä tunnen itseni todella väsyneeksi, jopa niin väsyneeksi että tekisi mieli vain jättää kaikki hetkeksi ja nukkua, ihan vain nukkua ja olla tekemättä mitään. Jos töistä koittaa vapaapäivä niin se menee yleensä opparin parissa vääntäessä tai sitten niitä pakollisia kotihommia tehdessä. Kyllä tuntee itsensä välillä joksikin robotiksi, joka vain suorittaa ja suorittaa elämäänsä eteenpäin.... Tiedän kyllä että tämä palkitsee ihan varmasti jossain vaiheessa, en taatusti ole turhaan tehnyt kaikkea tätä ja uhrannut sitä omaa vapaa-aikaani tähän, uskon ihan täysin että saan tämän paneutumisen ansiosta vielä uuden työpaikan ja saan näyttää mihin minusta todella on.

Opparin lisäksi tosiaan käyn töissä ihan normaalisti, ideaali tilannehan olisi ollut että olisin saanut pitää opintovapaata vaikka tämän koko syksyn, mutta tämä Suomen sääntöviidakko kun on sellainen että olisin sitten ollut ihan tyhjän päällä koko ajan niin ei se sekään kovin houkutellut. Tässä sitä sitten paahdetaan molempia "töitä" yhtäaikaa ja kirvataan välillä oikeinkin lujaa...

Noh, pikkuhiljaa eteenpäin vaan, kyllä se siitä! Tätä mantraa hoen jatkuvasti ja joka aamu sängystä noustessani...

Muutoin täällä menee aivan kivasti, molemmat elukatkin voivat hyvin ja arki on auvoisaa. Eilen käytiin viettämässä kiva päivä haaparannalla Ikeassa ja muutenkin harrastettiin pienimuotoista shoppailua T:n kanssa. Mulla oli vapaapäivä ja aioin viettää sen mukavasti, ainakin aamupäivän siitä. Illalla jatkoin taas opparin työstämistä. Meillä on ajatuksena alkaa vaihtamaan makkariin lipasto tuon ison vaatekaapin tilalle ja vaatekaappi olisi tarkoitus siirtää eteiseen säilytystilaksi. Ikeasta katselimme vähän minkälaista lipastoa tuohon makkarin tilaan voisi ajatella ja otimme mittoja jotta voidaan sitten joku päivä käydä vaan kamat hakemassa, jahka vain osuisi taas vapaapäivät yksiin... Harvinaista herkkua sekin... :D

Kylläpä tulikin melkoinen "avautumis/valitus" teksti, mutta tätä tää mun elämä tällä hetkellä on, ei paljoa väliinsä naurata vaikka eihän tuohon joulukuun valmistumiseen enää kauaa ole ja opparikin on jo todella hyvällä mallilla. Ensi viikolla se olisi tarkoitus jo lähettää esitarkastettavaksi ja siitä ei olekaan enää pitkä aika kun saadaan pitää meidän seminaariesityksemme ja pääsemme siitä eroon. Huh, ei enää kauaa!

Mutta joo, ihan kivaa tänne kuitenkin kuuluu, askartelujutut ovat ihan täysin jäissä tällä hetkellä, mitään en ole saanut aikaiseksi kun pää on täynnä vaan opparijuttuja. Noh, joulu on kuitenkin jo tuloillaan ja kortteja aion saada piakkoin aloitettua jahka saan näitä "tärkeämpiä" asioita tästä pois alta.

Mukavaa viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !